Programa Nens

Mètode

El programa ABC Active per nens l’hem creat a partir de molts anys d’estudi i pràctica en aquest àmbit.

Estructurem el curs lectiu en matèries d’estudi. Cada matèria consta de diferents temes, els quals els treballem per setmanes.

A partir d’ABC 3 (corresponent a 1er i 2on d’ESO), complementem l’aprenentatge de la llengua amb els llibres ‘Impact’ de National Geographic Learning.

A cada temàtica ens centrem en diferents tasques creatives que utilitzen la nostra estructura ABC, la qual es basa en la introducció del vocabulari i la gramàtica específiques de l’activitat per a seguidament posar-les en pràctica. Això assegura que els alumnes mantinguin l’interès, i que l’ús de l’idioma evolucioni mentre es troben completament immersos en l’Anglès, abastant així tots els àmbits de l’aprenentatge d’una nova llengua: coneixement del vocabulari, interiorització del seu significat i aplicació correcta en diferents contextos.

Integració del Contingut amb el Llenguatge

A les nostres classes promovem un aprenentatge actiu mitjançant la creació de necessitats en situacions reals de comunicació. Proporcionem les estructures del llenguatge, i durant l’activitat fomentem la seva trobada.

L’idioma s’aprèn en un entorn contextual, emprant les eines de CLIL – Content and Language Integrated Learning (aprenentatge que integra el contingut amb el llenguatge). Aquesta manera natural d’aprendre afavoreix la confiança i fluïdesa en l’idioma.

També realitzem activitats extra-curriculars anomenades ‘Community English’, on oferim l’oportunitat de posar en pràctica els continguts apresos mitjançant diverses activitats, com per exemple Skate, SUP, Excursions, Sortides al Teatre, etc.

Tenim una gran experiència en aquests àmbits. El nostre coneixement combinat amb el dinamisme de les classes dissenyades al detall i presentades en un entorn de suport, generen un ambient idoni per a millorar coneixements i habilitats de l’Anglès.

★ Tota la comunicació es fa en Anglès
★ Entorn vivencial i contextual
★ Augment de confiança i fluïdesa en l’idioma
★ Situacions reals de comunicació
★ Aprenentatge que integra el contingut amb el llenguatge
★ Vocabulari

Pla d’Estudis

ABC Active hem dissenyat un currículum que es desenvolupa en seccions de dos cursos:

ABC Learners: 1er i 2on de Primària – 1,30h setmanals
ABC 1:
3er i 4rt de Primària – 1,30h setmanals
ABC 2: 5è i 6è de Primària – 1,30h setmanals
ABC 3: 1er i 2on d’ESO – 1,30h setmanals
ABC 4: 3er i 4rt d’ESO – 1,30h setmanals
ABC 5: 1er i 2on Batxillerat (o cursos corresponents) – 1,30h setmanals

A partir d’ABC 3 complementem l’aprenentatge del nostre programa ABC amb els llibres ‘Impact’ de National Geographic Learning. Aquesta línia de llibres ajuda als joves a explorar qui són, i a com relacionar-se amb el món que els envolta.

Trinity Exam: Complementari al programa ABC preparem als nostres alumnes per a la realització del ‘Trinity Exam’. Cada alumne es presentarà a l’examen corresponent segons el seu nivell d’Anglès (no a nivell de grup, sino a nivell individual).

Cambridge First Certificate: (3h setmanals) Paral·lelament al programa educatiu ABC, oferim l’opció de preparació per al ‘Cambridge First Certificate’. Per a aquest curs realitzem una prova de nivell.

Programa Creatiu ABC Active

Aquí teniu un exemple d’algunes matèries d’estudi amb les que basem el nostre programa:

Nature / Naturalesa  Happy kid exploring nature with magnifying glass
Urban Life / Vida Urbana
Alternative Science / Ciència Alternativa
Music & Sound / Música i So
Geography & Culture / Geografia i Cultura
Space / L’Espai
Journalism & Communication / Periodisme i ComunicacióP1180249_Fotor
Art & Photography / Art i Fotografia
Healthy Living / Vida Saludable
Life Skills / Habilitats Vitals
Social Systems & The 21st Century / Sistemes Socials i el Segle XXI
Movie World / Món del Cinema

Impact de ‘National Geographic Learning’

Impact és una nova sèrie de cinc nivells d’Anglès que ajuda als estudiants adolescents a comprendre-se millor, entre ells, i al món en el que viuen.

Al fomentar l’expressió d’un mateix, la ciutadania global y la participació activa, Impact motiva als estudiants a explorar qui són i qui volen ser, tot mentre aprenen l’Anglès.

imageServlet

Opcions d’Examen

Trinity Examseltcourseproviderlogorgbforweb2

Complementari al programa curricular ABC, preparem als nostres alumnes per a la realització del ‘Trinity Exam’.

Trinity’s Graded Examinations in Spoken English (GESE) són avaluacions personals (un a un, cara a cara) de l’expressió i comprensió oral amb un examinador de Trinity.

La preparació per a aquests exàmens i el rendiment de les qualificacions GESE dóna suport a les persones que desitgin desenvolupar la seva habilitat per parlar en el llenguatge Anglès – ja sigui per objectius personals, d’estudi, de viatges, de feina, etc.

Els exàmens GESE de Trinity estan dissenyats per a complementar els cursos generals d’Anglès, i la preparació per a l’examen es centra en el desenvolupament d’habilitats comunicatives i en fomentar la confiança entre els candidats.

Per a més informació contacteu amb nosaltres.

Cambridge English Firstfirst

A ABC Active els alumnes es poden preparar per a realitzar l’examen ‘Cambridge English First’ amb dues classes setmanals.

El nivell d’aquest examen correspon a B2/Upper Intermediate, per la qual cosa es requereix fer una prova d’admissió per a comprovar el nivell de l’interessat/da.

La qualificació de Cambridge English First (FCE) demostra que es pot utilitzar l’Anglès quotidià tant escrit com parlat amb fins laborals o educatius.

Preparar-se per al Cambridge English First (FCE) permetrà adquirir aquest tipus de destreses lingüístiques pràctiques:

– Comprendre les idees principals de textos complexos.
– Mantenir una conversa sobre temes diversos, expressar opinions i realitzar argumentacions.
– Redactar textos clars i detallats que expressin les teves opinions i que expliquin els avantatges i els desavantatges dels diferents punts de vista.

Raons per les que escollir Cambridge English First (FCE):

– Considerada una de les titulacions d’Anglès més importants del món.
– Acceptada com a titulació en Anglès intermedi per milers d’empreses líders i institucions educatives a tot el món.

Per a més informació contacteu amb nosaltres.

Activitats Extra-Curriculars

Community Englishcommunity

Aquestes trobades extra-curriculars proporcionen una plataforma per a viure i posar en pràctica l’Anglès en el món real. Periòdicament organitzem excursions com ara caminades per la naturalesa, skate, SUP, visites al teatre, etc– sempre en Anglès. D’aquesta manera es podran posar en pràctica els coneixements apresos conjuntament amb amics fent activitats atractives.

Podeu consultar tots els preus seguint aquest enllaç.

Per a més informació contacteu amb nosaltres a través de la nostra pàgina de contacte, trucant al 67 12 15 372 o 93 221 60 33, o bé enviant un mail a info@abc-active.com.
Serà un plaer ajudar-te!