ABC Learners

ABC Learners learn1

(Corresponent a 1er i 2on de Primària)

Aquesta és una etapa molt important, ja que representa les arrels de l’arbre d’aprenentatge de l’idioma. En aquest curs establim els fonaments que creen una base ferma per a l’assimilació i l’inetriorització de l’Anglès al llarg dels següents cursos.

ABC Learners és un curs pont per a iniciar els tallers d’ABC Active.

Introduïm als nens i nenes a un vocabulari específic a través dels diferents tòpics que treballem mensualment.

Aconseguim els objectius de la classe a través del joc, de cançons, de dances, d’històries, de l’art i del desenvolupament de la creativitat. En aquestes activitats fem ús del vocabulari específic que hem presentat anteriorment, d’aquesta manera l’alumne veu i viu l’aplicació directa de la paraula amb la seva corresponent acció.

Fem que l’idioma formi part de la seva realitat quotidiana, fem que relacionin l’Anglès amb el seu dia a dia, i que aquest es converteixi en una cosa interessant per a ells a través de la realització d’activitats atractives.

Proporcionem un espai per a que els nens aprenguin, entenguin, i puguin respondre a instruccions bàsiques en Anglès.

Mai utilitzem el català o el castellà, per tant, amb el temps, la sonoritat de l’Anglès es converteix en una cosa habitual i familiar.

ABC Learners constitueix les arrels del nostre arbre d’aprenentatge, i és aquí on proporcionem una base sòlida per a poder començar les examinacions (opcionals) de Trinity a partir dels 8 anys.

Programa Creatiu ABC Learners

Aquí teniu un exemple d’algunes matèries d’estudi amb les que basem el nostre programa:

Who am I? / Qui sóc?
The World Around You / El Món que ens EnvoltaHappy kid exploring nature with magnifying glass
Nature / Naturalesa
Music & Sound / Música i So
Family / Família
Space / L’espai
Art / Art
Sports / Esports
Alternative Science / Ciència Alternativa
Cartoon World / Món dels Dibuixos Animats

Integració del Contingut amb el Llenguatge

A les nostres classes promovem un aprenentatge actiu mitjançant la creació de necessitats en situacions reals de comunicació. Proporcionem les estructures del llenguatge, i durant l’activitat fomentem la seva trobada.

L’idioma s’aprèn en un entorn contextual, emprant les eines de CLIL – Content and Language Integrated Learning (aprenentatge que integra el contingut amb el llenguatge). Aquesta manera natural d’aprendre afavoreix la confiança i fluïdesa en l’idioma.

També realitzem activitats extra-curriculars anomenades ‘Community English’, on oferim l’oportunitat de posar en pràctica els continguts apresos mitjançant diverses activitats, com per exemple Skate, SUP, Excursions, Sortides al Teatre, etc.

Tenim una gran experiència en aquests àmbits. El nostre coneixement combinat amb el dinamisme de les classes dissenyades al detall i presentades en un entorn de suport, generen un ambient idoni per a millorar coneixements i habilitats de l’Anglès.

★ Tota la comunicació es fa en Anglès
★ Entorn vivencial i contextual
★ Augment de confiança i fluïdesa en l’idioma
★ Situacions reals de comunicació

★ Aprenentatge que integra el contingut amb el llenguatge
★ Vocabulari

Activitats Extra-Curriculars

Community Englishcommunity

Aquestes trobades extra-curriculars proporcionen una plataforma per a viure i posar en pràctica l’Anglès en el món real. Periòdicament organitzem excursions com ara caminades per la naturalesa, skate, SUP, visites al teatre, etc– sempre en Anglès. D’aquesta manera es podran posar en pràctica els coneixements apresos conjuntament amb amics fent activitats atractives.

Podeu consultar tots els preus seguint aquest enllaç.

Per a més informació contacteu amb nosaltres a través de la nostra pàgina de contacte, trucant al 67 12 15 372 o 93 221 60 33, o bé enviant un mail a info@abc-active.com.
Serà un plaer ajudar-te!