ABC Fantasy Adventure

el

fantasyadventure

ABC Fantasy Adventure – Joc de Rol en Anglès

ABC Active et convida a una aventura de fantasia durant el curs 2018 – 2019

Destinat a alumnes d’entre 8 i 16 anys.

Utilitzant personatges creats pels alumnes ens embarcarem en un viatge ple de bruixots, nans, elfs, dracs, boscos encantats, rius salvatges, masmorres fosques i molt més!

A través de l’Anglès els alumnes s’enfrontaran a una multitud de situacions diferents.

Els aventurers i les aventureres de l’idioma Anglès hauran de resoldre trencaclosques, endevinalles, hauran de navegar, viure, explorar, comunicar i combatre criatures fantàstiques per tal d’aconseguir el seu objectiu.

p961199516-4dungeon-057

Sota la guia del moderador(a) / professor(a), la classe haurà de cooperar i treballar conjuntament, comunicar-se, i completar cada tasca anomenada.

L’aventura proporciona una gran varietat de vocabulari i aspectes gramaticals en situacions de joc de rol, permetent als alumnes millorar en tots els aspectes de l’idioma: comprensió d’escolta, de parla, de lectura i d’escriptura; i és una manera única i fascinant per als estudiants d’explorar el llenguatge!

En moments òptims durant el joc, el moderador / professor pararà l’aventura per fer èmfasi / destacar un aspecte gramatical o de vocabulari descobert, de tal manera que no es perdi cap oportunitat perquè els estudiants aprenguin i participin.

Dungeons & Dragons

maxresdefault

El joc que jugarem és ‘Dungeons and Dragons’, un premiat joc de rol que té un món complet, creat per a ser explorat, missions i aventures plenes de personatges i criatures.

El món es reprodueix a través de models, mapes i regles fàcils d’aprendre (escalades a cada grup d’edat), i la imaginació sense fi de cada estudiant.

Integració del Contingut amb el Llenguatge teach-english-spain

L’idioma s’aprèn en un entorn contextual, emprant les eines de CLIL – Content and Language Integrated Learning (aprenentatge que integra el contingut amb el llenguatge). Aquesta manera natural d’aprendre afavoreix la confiança i fluïdesa en l’idioma.

Tenim una gran experiència en aquests àmbits. El nostre coneixement combinat amb el dinamisme de les classes dissenyades al detall i presentades en un entorn de suport, generen un ambient idoni per a millorar coneixements i habilitats de l’Anglès.

★ Tota la comunicació es fa en Anglès
★ Entorn vivencial i contextual
★ Augment de confiança i fluïdesa en l’idioma
★ Situacions reals de comunicació
★ Aprenentatge que integra el contingut amb el llenguatge
★ Vocabulari

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s